Praha > Chefshop

Chefshop Praha

Popis lokace
Prosím čekejte ...

Chefshop

Praha 7 - Holešovice, Bubenské nábřeží 306/13

Chefshop.cz je obchod založený největší školou vaření v Čechách – Školou vaření Chefparade. Jedná se o obchod s asijskými, francouzskými a italskými potravinami. Ať už hledáte kvalitní suroviny na vaření a pečení nebo delikatesy jako čokolády, marmelády, foie gras i teriny, chefshop.cz je to pravé místo, kde nakupovat on-line z pohodlí domova.

Kvalitní kuchyňské potřeby jsou při přípravě jídla základ. Chefshop nabízí profesionální náčiní, se kterým budete vařit jako michelinský šéfkuchař Raymond Blanc. Spotřebiče KitchenAid vám zase ušetří práci při pečení a navíc jsou designovým kouskem každé kuchyně. Cukrářské příslušenství Cake Boss nakonec promění vaše pečení v mistrovské dílo. Nároční zákazníci najdou v obchodě Chefshop.cz také kuchyňské vychytávky jako sous vide vařič, rýžovar nebo parní hrnec.

Myslíme také na servírování vašich kulinářských výtvorů. Chefshop je v celé Evropě jediným distributorem kvalitního keramického nádobí Made in Japan. Jeho minimalistický a originální design je vhodný nejen pro asijskou kuchyni, ale jakýkoli důležitý moment u stolu.

Nakupovat můžete i online na www.chefshop.cz. Proč nakupovat on-line na Chefshop.cz? Zboží vám doručíme nejpozději do 48 hodin od objednání a při nákupu nad 899 Kč máte dopravu zdarma! Z našich druhů dopravy si vybere opravdu každý. Není problém ani expresní doručení.

Obchod najdete v kategoriích dárky, jídlo, obchody, koberce a ostatní.

Fiskars, illy, Maxwell & Williams, WMF, Anolon, Callebaut, Cock Brand, Farchioni, Chilli doctor, Chilli omáčky jiří Kosina ,

Nahlásit chybné údaje

Navigace

TOPlist