Značky > Bonduelle

Bonduelle

Bonduelle

Bonduelle v České republice

Historie značky je delší jak 150 let. Roku 1862 vystavila firma lihovar. Roku 1926 přidala firma výstavbu konzervárny Pierrem a Benoîtem Bonduelle. Rok 1947 byl důležitý pro vytvoření nám již známé značky Bonduelle. Roku 1968 uvedla firma na trh mraženou zeleninu. V roce 1991 vznikla v Praze Bonduelle spol. s r.o. jako dceřiná společnost francouzské firmy Bonduelle. Firma nyní nabízí výrobky ve více než 80 zemích světa např. v Itálii, Velké Británii, Polsku, Rusku, Belgii, Dánsku, Brazílii, Slovensku aj. Firma Bonduelle nabízí křehkou, svěží a voňavou zeleninu. Zelenina firmy Bonduelle je zpracovávána ihned po sklizni. Tím uchová co největší množství vitaminů a minerálů. Značka Bonduelle je také v České republice partnerem Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Mražená a sterilizovaná zelenina skvělé a lahodné chuti je to pravé pro Vaše vaření. A nejen to. Po prvním ochutnání si ji oblíbíte a nebudete chtít nic jiného. Nechte rozplynout na jazyku skvělý hrášek, kukuřici či žampiony. Do sortimentu sterilizované zeleniny řadí Bonduelle např. hrášek, hrášek s mrkví, fazolové lusky, kukuřici, cizrnu, čočku, bílé fazole, červené fazole, klíčky, zelené a černé olivy aj. V mraženém sortimentu Bonduelle nabízí jemnou kukuřici, kukuřičné klasy, hrášek, brokolici, květák, š ... Klikněte pro více informací o značce Bonduelle.

Prosím čekejte ...

Navigace

TOPlist